Usluge selidbe

Selidbe Gluhak svakom klijentu pristupaju individualno prilagođavajući pritom svoje usluge potrebama i zahtjevima klijenata. Za Vas vršimo usluge kao što su pakiranje, demontaža i montaža namještaja, utovar i istovar selidbenih stvari. Kao i prijevoz za gradske i međugradske selidbe, te inozemne selidbe uz rješavanje carinskih papira. Također vršimo uslugu odvoza nepotrebnih stvari koje klijent više ne treba i neće koristiti u novim prostorima. Savjetujemo Vas o koracima koje je potrebno napraviti prije selidbe kako bi preseljenje u nove prostore bilo što brže i za Vas manje stresno.

Usluge selidbe koje tvrtka Selidbe Gluhak Josip & sin pruža:

* gradske i međugradske selidbe
* inozemne selidbe uz sređivanje carinskih papira
* utovar i istovar stvari
* prijevoz
* demontaža i montaža
* deložacija s uslugom bravara
* prijevoz, utovar i istovar velikih i teških stvari kao što su sefovi, klaviri, piano i termo pei
* odvoz otpadnog namještaja
* pakiranje selidbenih stvari
* prodaja i dostava vlastitih kutija za pakiranje selidbenih stvari
* najam garderobnih ormara

Selidbe Gluhak već više od 40 godina pružaju usluge selidbe i transporta na području grada Zagreba, okolnih mjesta i u inozemstvu sa svojim kvalificiranim i ljubaznim timom. Obratite nam se s potpunim povjerenjem u vezi pružanja naših usluga.

Kako bi se usluge selidbe i prijevoza mogle realizirati na najkvalitetniji način tvrtka Selidbe Gluhak Josip & sin posjeduje kvalitetan vozni park kao i svu potrebnu opremu za obavljanje prijevoza stvari. U voznom parku nalaze se vozila renomiranih proizvođača koje jamče kvalitetu u najzahtjevnijim uvjetima i situacijama. Vozni park sastoji se od dva kamiona marke Mercedes koji imaju zapremninu 30-40 m3, te dostavnog vozila, kombia Sprinter, kubikaže 15 m3. Prijevozna sredstva kojima obavljamo usluge transporta specijalno su opremljeni za selidbe kako se stvari koje prevozimo nebi oštetile. Više o voznom parku možete saznati u sekciji Vozni park.

Selidbe