Cijene selidbe

Cijene selidbe mogu se razlikovati zbog više stavaka. Radi različitih potreba klijenata i individualnog pristupa svakom preseljenju ne postoji univerzalni cjenik selidbe. Kako cijena selidbe stvari u stambeni ili poslovni prostor ovisi o više faktora i elemenata sa svakim klijentom dogovaramo cijenu preseljenja.

Vrlo nam je teško povjerovati jednom univerzalnom cjeniku za preseljenje kojega ćete naći kod raznih davatelja usluga preseljenja. Stoga ćemo kao profesionalci, poučeni ogromnim iskustvom, takav cjenik selidbe pokušati izbjeći. Naravno, u Vašu korist, kako se ne bi dogodilo da smo jedno napisali, a na kraju je cijena Vašeg preseljenja bila veća od viđene u cjeniku.

Cijene selidbe

Selidbe Gluhak Josip & sin tvrtka je koja svojim klijentima uvijek napomene da je svako preseljenje specifično i da se u mnogočemu svaka selidba razlikuje jedna od druge. Samim time i cijena selidbe ili preseljenja se razlikuje od jedne do druge selidbe.

Ukoliko Vas zanima cijena preseljenja najbolje nas je kontaktirati direktno kako bi Vam omogućili točan izračun cijene. Naša je želja da uz međusobno povjerenje cijena troška Vašeg preseljenja bude prihvatljiva na obostrano zadovoljstvo.

Ako izrazite želju da Vaš prostor prvo pogledamo kako bismo Vam dali odgovarajuću ponudu i procjenu troška selidbe, što obavezno radimo kod poslovnih prostora, vrlo rado ćemo udovoljiti Vašoj želji.

Da bismo lakše odredili cijenu, odnosno trošak selidbe, potrebne su nam neke informacije.

  • Koja se kvadratura stana ili poslovnog prostora iseljava, odnosno koliko se stvari seli iz takvog prostora
  • Da li je potrebna kompletna naša usluga što znači pakiranje sa našim kutijama ili imate svoje kutije. Demontaža, utovar, istovar te montaža, ili trebate samo neku od naših usluga. 
  • Potrebno je svakako napomenuti ako u prostoru koji se iseljava postoji klavir, pijanino, kasa ili nešto drugo od težih stvari. 
  • Svakako su nam još potrebne lokacije sa koje selite i kamo selite, koji su katovi i da li imaju lift.