Klijenti o nama

Pogledajte mišljenja naših klijenata o kvaliteti pružanja usluga prijevoza i selidbe.
Slobodno nam pošaljite svoje pohvale i prijedloge. Mi smo tu radi Vas.

Višekratno iskustvo agencije McCann Erickson s uslugama tvrtke Selidbe Gluhak Josip & sin više je no pozitivno. Kompleksni zadatak preseljenja 70-ak ljudi, uredskog namještaja i ukupne tehničke infrastrukture, iznimno je zahtjevan zadatak. Kad poslovni partner sve to obavi u svega 24 sata i ukupan dojam se svede isključivo na zadovoljstvo obavljenim poslom, jedino što možemo jest iskreno preporučiti svakovrsnu suradnju s tvrtkom Selidbe Gluhak Josip & sin.

Samir Družićoffice services managerMcCANN ERICKSON

Željela bih vas obvijestiti da smo bili izuzetno zadovoljni poslom koji ste obavili za nas, a radilo se o preseljenju čitavog inventara i poslovne dokumentacije za poduzeće Robert Bosch d.o.o posao ste odradili profesionalno,odgovorno i bez ikakvih problema bili ste kooperativni i izašli nam u susret u svim našim zahtjevima.
Isto tako kada se ukazala potreba za preseljenjem našeg novo zaposlenog kolege kolege iz Njemačke za Zagreb ponovno ste to obavili odlično i bez ikakvih komplikacija.

Ivana PačićROBERT BOSCH d.o.o.

Kao voditelj preseljenja dijela poslovnog prostora Croatia Airlinesa na relaciji iz Savske 41 i Zrinjevca 17 na adresu u Buzinu želim Vam se zahvaliti na kvalitetno odrađenom poslu.
Osobito želim pohvaliti kvalitetnu prilagodbu u nepredviđenim komplikacijama koje u takvom poslu nije moguće izbjeći. Radi se naime o seljenju visokog kata ( 14. kat Poslovnog tornja ) riješenja pri zastoju lifta, poteškoće oko prilaza zgradi te o uspješnoj prilagodbi novonastaloj situaciji bez panike.
Isto tako mogu pohvaliti Vašu “ekipu” koja je pri niskoj Božićnoj temperaturi, noću bez zastoja odradila sve u dogovorenom terminu tako da smo već sljedeće jutro mogli početi s redovnim radom u novom poslovnom prostoru.

Josip BendekovićCROATIA AIRLINES

Koristimo prigodu da Vam se zahvalimo na dosadašnjoj vrlo uspješnoj suradnji prilikom preseljavanja Instituta za arheologiju na novu adresu u Budakovu 1 d. Prigodom tog preseljavanja, obavljenog tijekom prosinca 2006. godine, uvjerili smo se u Vašu vrhunsku organizaciju i profesionalnost te Vam se na tome zahvaljujemo. Uvjereni smo kako bi Vaša tvrtka i u nekom budućem sličnom preseljavanju mogla biti od naše ustanove prepoznata kao potencijalni suradnik.

Prof. Dr.sc.Željko TomičićRavnatelj INSTITUT ZA ARHEOLOGIJU

Kao voditelj preseljenja administrativnog dijela TKZ d.o.o.,(namještaj, tehnička oprema te uredska dokumentacija) sa lokacije u Zagrebu, Gradišćanska 26, u novo izgrađenu tvornicu TKZ d.o.o. u Velikom Trgovišću, želim Vam zahvaliti na kvalitetno i profesionalno obavljenom zahtjevnom poslu, koji ste odradili u dogovorenom roku (vikend) bez ikakovih problema te bili kooperativni u našim zahtjevima.
Kada netko obavi tako zahtjevan posao u zadanom roku ne preostaje drugo no preporučiti ga i drugim potencijalnim korisnicima usluga Selidbe Gluhak Josip & sin. Zahvaljujem na uspješnoj suradnji, s poštovanjem

Branko RužićTKZ d.o.o

Kako je Kuehne & Nagel d.o.o. bio u procesu preseljenja prošle godine, zatraživši usluge za preseljenje firme, vi kao pružatelj takvih usluga ste nam omogućili lakše preseljenje s kojima smo bili zadovoljni.
Kako ste tražili od nas svakako bi pohvalili vašu uslugu, te nas možete staviti u referentnu listu.
Bilo je u pitanju preseljenja iznimno velike firme, te smo taj dio procesa obavili kroz jedan vikend, i to uspješno, za što smo vam iznimno zahvalni.

Petra Kolarićmarketing assistantKUEHNE & NAGEL d.o.o.

Prilikom selidbe uredskog namještaja i opreme, sa stare lokacije na novu, koristili smo usluge Selidbe Gluhak, Josip & Sin.Selidba je trajala dva tjedna i za cijelo to vrijeme djelatnici Selidbe Gluhak ponašali su se krajnje profesionalno i korektno, te ispunili sve obveze iz Ugovora o preseljenju.U slučaju ponovne potrebe za selidbom sigurno ćemo ih ponovno angažirati.

Zlatko Pernarmarketing assistantTEKSTILPROMET