Savjeti za selidbu

Savjeti za selidbu dobro će Vam doći kako bi proces preseljenja prošao što brže i za Vas što manje stresno. Iz tog razloga tvrtka Selidbe Gluhak Josip & sin savjetuje Vas i vodi kroz cjelokupni proces preseljenja. Ukoliko ste zainteresirani za naše usluge selidbe, utovara i istovara, demontaže i montaže nazovite nas ili nam pošaljite upit preko našeg kontakt obrasca, a mi ćemo se potruditi pružiti Vam povratni odgovor što je prije moguće. Ukoliko je riječ o kompliciranim selidbama sa Vama ugovaramo sastanak kako bi napravili točnu procjenu Vaše selidbe.

Kako bi proces selidbe bio jednostavan i brz izdvojili smo nekoliko savjeta za Vas. Nakon odabira termina selidbe i dogovora sa nama računajte da nam je potrebno osigurati prilaz i mjesto za parkiranje vozila s kojim ćemo vršiti odvoz selidbenih stvari. Također, na vrijeme nabavite kutije i adekvatne vreće u koje ćete pakirati stvari, a kutije sa lomljivim stvarima posebno naznačite. Kutije kod nas možete kupiti i prije preseljenja, a mi ih na Vaš zahtjev unaprijed isporučujemo. Više o procesu pakiranja možete vidjeti u sekciji Pakiranje. Odvajajte teže i lakše stvari, te ih pakirajte u veće i manje kutije. Tekstil kao što je posteljina, deke i jastuci pakirajte u vreće. Kutije obilježite sa vrstom sadržaja koji ste spremili kako bi se po dolasku u nove prosotrije što brže i jednostavnije raspakirali.

Savjeti za selidbu kućanskih aparata i transport

Savjeti za selidbu kućanskih aparata i drugih elemenata namještaja koji su spojeni na struju, plin ili vodu vrlo su jednostavni. Potrebno ih je odspojiti od izvora energije. Preseljenje stvari kao što su klaviri, sefovi, kase i drugi predmeti velike težine spadaju u kategoriju transporta specijalnih tereta, te za takvo preseljenje i transport radimo posebnu pripremu i zaštitu. Također s posebnom pažnjom pristupamo takvim stvarima kako bi ih zaštitili.

Kod svakog preseljenja posebnu pažnju posvećujemo zaštiti za namještaj koji se seli kako bi ga zaštitli od oštećenja. U svakom vozilu raspolažemo sa tridesetak deka s kojima se namještaj štiti, te veže gurtnama radi sigurnosti u transportu. Lomljive i osjetljive stvari potrebno je pakirati u kutije sa oznakama koje upozoravaju na prenošenje kutija s osjetljivim i lomljivim sadržajem.

Za uslugu selidbe potrebno se najaviti nekoliko dana ranije kako biste dobili željeni termin, te kako bi postupak selidbe prošao bez stresa. Napominjemo da je za vikend najveća gužva te da se za te termine treba najaviti što ranije.

Savjeti za selidbu