Selidbe u inozemstvo & iz inozemstva

Selidbe u inozemstvo uz nas su brze i jednostavne. Selidbe Gluhak Josip & sin imaju 40-godišnje iskustvo prijevoza po mnogim državama Europske Unije i šire. Naše usluge realiziramo po najvišim standardima kako bi svojim klijentima olakšali proces preseljenja. Za organizaciju internacionalnih selidbi pružamo Vam kompletnu uslugu od osnovnog pregleda (kubiciranja), pakiranja, demontaže i montaže, utovara i transporta do potrebne lokacije i istovara na odredištu. Također, za Vas rješavamo carinske papire. Vršimo i uslugu odvoza nepotrebnih stvari koje klijent više ne treba i neće koristiti u novim prostorima. Više o odvozu možete saznati u sekciji Odvoz nepotrebnih stvari.

Inozemne selidbe mogu proći bez stresa uz našu pomoć i podršku, kao i koordinaciju za Vaše preseljenje. Zbog toga Vas savjetujemo o koracima koje je potrebno napraviti prije selidbe kako bi preseljenje u nove prostore bilo što brže i za Vas manje stresnno. Inozemne selidbe razlikuju se od onih gradskih ili međugradskih jer zahtjevaju drugačiji pristup u organiziranju. Selidbene stvari pripremaju se za duži put, te im je nužno posvetiti drugačiji pristup u pakiranju.

Prijevoz & Iskustvo

Kako bi se usluge selidbe i prijevoza mogle realizirati na najkvalitetniji način tvrtka Selidbe Gluhak Josip & sin posjeduje kvalitetan vozni park. Kao i svu potrebnu opremu za obavljanje prijevoza stvari. U voznom parku nalaze se vozila renomiranih proizvođača koje jamče kvalitetu u najzahtjevnijim uvjetima i situacijama. Vozni park sastoji se od dva kamiona marke Mercedes koji imaju zapremninu 30-40 m3. Kao i dostavnog vozila, kombia Sprinter, kubikaže 15 m3. Prijevozna sredstva kojima obavljamo usluge transporta specijalno su opremljeni za selidbe kako se stvari koje prevozimo nebi oštetile. Više o voznom parku možete saznati u sekciji Vozni park.

Iskustvo koje smo stekli u svom dugogodišnjem radu i broj uspješno obavljenih međunarodnih selidbi omogućava nam da Vam pružimo kvalitetnu, brzu i efikasnu uslugu. Uz našu pomoć u savjetovanju, pripremi i organizaciji preseljenja vjerujemo da će Vaša selidba proći bez stresa.

Selidbe u inozemstvo