Pakiranje

Pakiranje stvari važan je dio svakog preseljenja. Kako se stvari u transportu nebi oštetile i kako bi preseljenje bilo što brže i lakše, selidbene stvari potrebno je adekvatno zapakirati. Usluga pakiranja provodi se kroz nekoliko faza, te na više različitih načina ovisno o stvarima koje je potrebno pakirati. U svrhu pakiranja koriste se omotni papiri raznih debljina i kvaliteta. Zatim omotne folije, zaštitini omotači, folije sa zračnim jastučićima i kartonske kutije raznih dimenzija.
Pakiranje
Pakiranje

Odvajajte teže i lakše stvari, te ih pakirajte u veće i manje kutije. Tekstil kao što je posteljina, deke i jastuci pakirajte u vreće. Kutije obilježite sa vrstom sadržaja koji ste spremili kako bi se po dolasku u nove prosotrije što brže i jednostavnije raspakirali.

Velike komade namjštaja kao što su trosjedi, dvosjedi, stolovi, ormari i slični predmeti nije potrebno posebno pakirati. Takvi predmeti zaštićuju se kod samog utovara u vozilo. Predmeti kao što su knjige, odjeća, obuća i ostali sitni predmeti pakiraju se u kartonske kutije za selidbu, te se ljepe kako nebi došlo do otvaranja ili ispadanja tijekom selidbe. Za pakiranje krhkih stvari kao što su keramika, staklo, proculan i ostali teški materijali koriste se kutije sa petoslojnom ljepenkom. Takve kutije moraju biti označene i zaljepljene širokom trakom radi sigurnosti. Kutije kod nas možete kupiti i prije presenjenja, a mi ih na Vaš zahtjev unaprijed isporučujemo.

Preseljenje i transport klavira, pijanina, većih fotokopirnih aparata, sefova, kasa i drugih predmeta velike težine spada u kategoriju transporta specijalnih tereta. Za takvo preseljenje i transport radi se posebna priprema i zaštita. Cijena obračuna prijevoza takvog tereta vrši se po posebnoj procjeni prilikom dogovaranja.

Tvrtka selidbe Gluhak Josip&sin stoji Vam na raspolaganju sa stručnim savjetima prilikom određivanja broja kartonskih kutija, kao i ostalog zaštitnog materijala za pakiranje Vaših selidbenih stvari. Pakiranje možete s povjerenjem prepustiti našem stručnom timu koji će u suradnji s vama pakiranje učiniti laganim i bez stresa.

Pakiranje