Savjeti

Ukoliko ste zainteresirani za naše usluge selidbe, utovara i istovara, demontaže i montaže nazovite ili nam pošaljite upitni zahtjev i mi ćemo se potruditi što prije vam odgovoriti, te ako je potrebno dogovoriti za sastanak gdje bi se napravila procjena selidbe ako je riječ o kompliciranim selidbama.

Preseljenje i transport klavira, sefova, kasa i drugih predmeta velike težine spada u kategoriju transporta specijalnih tereta i za takvo preseljenje i transport radi se posebna priprema i zaštita, a isto tako se postupa s posebnom pažnjom kod zaštite namještaja.

Kod svakog preseljenja postoji zaštita za namještaj koji se seli. U svakom vozilu imamo tridesetak deka s kojima se namještaj štiti te veže sa gurtnama radi sigurnosti u transportu.

Lomljive i osjetljive stvari treba pakirati u kutije na kojima je potrebno staviti oznaku koja upozorava na prenošenje kutija s osjetljivim i lomljivim sadržajem.

Za selidbu je potrebno najaviti se nekoliko dana ranije kako biste dobili željeni termin te kako bi postupak selidbe prošao bez stresa.
Napominjemo da je za vikend najveća gužva te da se za te termine treba nešto ranije najaviti.